Php Script Kurumsal Temizlik Php Script V2

Açık Kaynak
<div class="bbWrapper"><a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul> <div class="block-mhhide block-mhhide--link"> İçeriği görüntülemek için <a href="/giris/">Giriş yapın</a> veya <a href="/kayit-ol/">Kayıt olun</a>. </div></div>

Konum çanakkale
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>tşk</div>

Konum turkiye
<div class="bbWrapper">tşk ederiz</div>

Konum ankara
<div class="bbWrapper">sağol</div>

Konum ığdır
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>teşekkürler</div>

Konum Güzel yer
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** fena değil teşklr. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote></div>

Konum ist
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>tşk</div>

Konum adana
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>teşekkürler</div>

Konum ankara
<div class="bbWrapper">Paylaşım için teşekkürler</div>

Konum tr
<div class="bbWrapper">Emeğine sağlık</div>

Konum Turkey
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Teşekkürler</div>

Konum Turkey
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Eywallah</div>

Konum gaziantep

Konum Turkey
<div class="bbWrapper">teşekkür ederim</div>

Konum turkiye
<div class="bbWrapper">teşekkürler</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1" data-quote="Admin" data-source="post: 14962" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=14962" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-14962">Admin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <a href="https://www.nullscp.com/attachments/735/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 735</a><a href="https://www.nullscp.com/attachments/734/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 734</a><br /> Full Responsive Mobil uyumluluk Özelliği<br /> <br /> Pdo+Mysql+Php kodlaması ile sql enjeksiyon ve Xss açıklarına karşı korumalı<br /> <br /> Site ana meta kelimeleri belirleme. (Title, Description, Keywords)<br /> <br /> Tüm Dinamik Ve Sabit Sayfalar İçin Yönetim Panelinde Kontrol Belirtme(Title,Description,Keywords)<br /> <br /> Gelişmiş Ayar Yönetim<br /> <br /> Özelleştirilmiş Hakkımızda Sayfası<br /> <br /> Dinamik sınırsız Slider Ekleme<br /> <br /> Dinamik menü yapısı. Alt menü eklenebilir<br /> <br /> Api Yönetim Modülü<br /> <br /> Online Sayaç Modülü<br /> <br /> Tam içerik yönetimi<br /> <br /> Haber Ve Blog Yönetim<br /> <br /> İletişim Alanı Yönetimi<br /> <br /> Dinamik MenuYönetim<br /> <br /> Sınırsız Hizmet Ekleme<br /> <br /> Müşteri Yorumlar Modülü<br /> <br /> Sosyal Medya Link Yönetim<br /> <br /> Mail Bildirim Hizmet Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Mail Bildirim İletişim Form Ve Admin Paneli bildirim Modülü<br /> <br /> Footer Alan Link Ekleme Düzenleme<br /> <br /> Ana sayfada tüm alanlar aktif ve pasif edebilme Modülü<br /> <br /> Ana sayfa tüm başlık ve yazı alanları admin panelden düzenleme.<br /> <br /> Tüm admin paneli SweetAlert ile uyarı pencereleri. (Dinamik aktif uyarı penceresi)<br /> <br /> Gelişmiş resim galeri modülü ile sürükle bırak yada toplu seçim ile tek seferde birden çok resim yükleme<br /> <br /> Video Galeri modülü ve youtube entegrasyonu ile tek tuşla youtube üzerinden video bilgilerini çekip yayınlama.<br /> <br /> Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma<br /> <br /> Ve diğer detay özellikler.<br /> <br /> <b>Kurulum Talimatları</b>-<br /> <b>KURULUM;</b><br /> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Dosyalarınızı ftp'nize aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kurulum dosyasında bulunan 'scriptadi.sql' dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız.</li> <li data-xf-list-type="ol">system/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.</li> </ol><b>ÖNEMLİ;</b><br /> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Yazılımımız en düşük 7.2 PHP sürümü ile çalışmaktadır.</li> <li data-xf-list-type="ul">Sunucunuzda güncel IONCUBE yüklü olmalıdır.</li> <li data-xf-list-type="ul">İletişim formları, SMTP bilgilerini girmediğiniz taktirde çalışmaz.</li> </ul>*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>tşkler</div>

0Konular
0Mesajlar
0Kullanıcılar
Son üye