Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper">500GB SSD'si olan bir bilgisayarım var SSD'sini yükseltmek istersem yeni alacağım SSD'yi ben kasaya takamam takacak birini de tanımıyorum onun yerine artıdan hard disk alsam ve oyunları hard diske atsam aynı işlevi görür müyüm?</div>
<div class="bbWrapper">Harddisk kullanmanı tavsiye etmem kullanılabilir alan olarak ssd den fazla alanın oluyor fakat oyun içi yüklemelerde aşırı yavaş kalıyor</div>
<div class="bbWrapper">Hdd lerde saniyede 400 mb/sn yazma hızı varken ssd lerde 6000 mb/sn ye kadar çıkabiliyorsunuz bu oyun içinde fps arttırmaz ama genel anlamda çok daha hızlı kullanıcı deneyimi sunacaktır kesinlikte tavsiyem ssd alman</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Nooharey" data-source="post: 4217"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=4217"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-4217">Nooharey' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
500GB SSD'si olan bir bilgisayarım var SSD'sini yükseltmek istersem yeni alacağım SSD'yi ben kasaya takamam takacak birini de tanımıyorum onun yerine artıdan hard disk alsam ve oyunları hard diske atsam aynı işlevi görür müyüm
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Aradaki farkı 1 saat içerisinde anlarsın SSD öneririm ve anakartın üstüne takılıyor youtubede bunun hakkında birsürü video var.</div>
DarkTr.net 5651 sayılı yasaya göre "yer sağlayıcı" konumunda olup; içeriklerden doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. DarkTr.net; yürütmekte olduğu misyon gereği kişisel verilerin ve Türk internet sitelerinin korunmasından yanadır, bu değerler aleyhinde bir faaliyet göstermemektedir!