Php Script Ücretsiz Satış Scripti

• Konuyu Başlatan PsikoLOG
  • Başlangıç tarihi
Açık Kaynak
P

PsikoLOG

<div class="bbWrapper">Selam gençler ben PsikoLOG bu gün karşınıza Ücretsiz Satış Scripti ile geldim kurulum altta bulunmaktır kurulumun altında da indirme linki mevcuttur<br /> <br /> Kurulum:<br /> Tamamen açık kaynak kodlu olarak yayınlamış olduğumuz <b>ücretsiz satış scripti </b>ile kendi satış sitenizi kolayca kurabilirsiniz. Script tamamen Türkçe olarak ayarlanmış olup, script içerisinde dilediğiniz değişikliği yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.<br /> Script içerisinde kategoriler oluşturup online ödeme alabilir, satışlarınızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.<br /> <br /> veritabanı.sqli phpmyadinden import edin <br /> xcn_baglanti/baglan.php yi kendi mysql bilgilerinizle doldurun <br /> <br /> Yönetim Paneli Giriş Bilgileri<br /> Kullanıcı adı : demo<br /> Şifre : 123456<br /> <br /> İNDİRME LİNKİ<br /> <div class="block-mhhide block-mhhide--link"> İçeriği görüntülemek için <a href="/giris/">Giriş yapın</a> veya <a href="/kayit-ol/">Kayıt olun</a>. </div></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 14392" data-quote="PsikoLOG" data-source="post: 57360" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=57360" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-57360">PsikoLOG' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Selam gençler ben PsikoLOG bu gün karşınıza Ücretsiz Satış Scripti ile geldim kurulum altta bulunmaktır kurulumun altında da indirme linki mevcuttur<br /> <br /> Kurulum:<br /> Tamamen açık kaynak kodlu olarak yayınlamış olduğumuz <b>ücretsiz satış scripti </b>ile kendi satış sitenizi kolayca kurabilirsiniz. Script tamamen Türkçe olarak ayarlanmış olup, script içerisinde dilediğiniz değişikliği yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.<br /> Script içerisinde kategoriler oluşturup online ödeme alabilir, satışlarınızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.<br /> <br /> veritabanı.sqli phpmyadinden import edin<br /> xcn_baglanti/baglan.php yi kendi mysql bilgilerinizle doldurun<br /> <br /> Yönetim Paneli Giriş Bilgileri<br /> Kullanıcı adı : demo<br /> Şifre : 123456<br /> <br /> İNDİRME LİNKİ<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>güzel</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 14392" data-quote="PsikoLOG" data-source="post: 57360" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=57360" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-57360">PsikoLOG' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Selam gençler ben PsikoLOG bu gün karşınıza Ücretsiz Satış Scripti ile geldim kurulum altta bulunmaktır kurulumun altında da indirme linki mevcuttur<br /> <br /> Kurulum:<br /> Tamamen açık kaynak kodlu olarak yayınlamış olduğumuz <b>ücretsiz satış scripti </b>ile kendi satış sitenizi kolayca kurabilirsiniz. Script tamamen Türkçe olarak ayarlanmış olup, script içerisinde dilediğiniz değişikliği yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.<br /> Script içerisinde kategoriler oluşturup online ödeme alabilir, satışlarınızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.<br /> <br /> veritabanı.sqli phpmyadinden import edin<br /> xcn_baglanti/baglan.php yi kendi mysql bilgilerinizle doldurun<br /> <br /> Yönetim Paneli Giriş Bilgileri<br /> Kullanıcı adı : demo<br /> Şifre : 123456<br /> <br /> İNDİRME LİNKİ<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>bağlantı geçersiz</div>

0Konular
0Mesajlar
0Kullanıcılar
Son üye