Ay Pack 12 Sektörel Yazılımlar

Konum Bursa
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Mükemmel</div>

Konum antalya
<div class="bbWrapper">teşekkürler</div>

Konum İstanbul
<div class="bbWrapper">Eline sağlık</div>

Konum türkiye
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>eyw</div>

Konum Cehennem
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>saol</div>

Konum İstanbul
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 26" data-quote="Volkyci" data-source="post: 6133" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=6133" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-6133">Volkyci' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bakalım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Bakacazz</div>

Konum Norveç
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Saolun</div>

Konum İstanbul
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Bakalım</div>

Konum turkiye
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>cok iyiymis YA!</div>

Konum Konum
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Es</div>

Konum Sivas
<div class="bbWrapper">Eline sağlık hocam çok güzel olmuş.</div>

Konum izmir
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Eyw cano</div>

Konum sakarya
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>canımsın</div>

Konum Mersin
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>eye</div>

Konum ??????
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2407" data-quote="Balamir" data-source="post: 5180" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5180" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5180">Balamir' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Elimde bulunan dataları kısa linksiz bir şekilde paylaştım.<br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***<br /> <br /> Eğer konuya ilgi gelirse daha fazla data paylaşacağım, elimde daha çok data var ama uploadlamaya üşendim. Aynı zamanda istek gelirse panel kurmayı da gösterebilirim. Teşekkürler.<br /> <br /> <br /> *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>.</div>

0Konular
0Mesajlar
0Kullanıcılar
Son üye