?Mori̇xsoft Kurumsal Script ? Ürün Yönetimi ? Yönetilebilir

• Konuyu Başlatan Patron
  • Başlangıç tarihi
P

Patron

<div class="bbWrapper"><b><span style="font-size: 22px">MORİXSOFT KURUMSALV1 PHP SCRİPT</span></b><br /> <br /> Full Responsive Tasarım<br /> Mobil cihaz ve tabletlerle uyumlu responsive tasarım. (Site ve Yönetim Paneli)<br /> <br /> Sınırsız Dil Yönetimi<br /> Gelişmiş dil yönetimi menüsünden istediğiniz kadar dil ekleyebilir ve yönetebilirsiniz.<br /> <br /> Sınırsız Tema Rengi<br /> İstediğiniz herhangi bir tema rengini yönetim panelinden seçip değiştirebilirsiniz.<br /> <br /> SEO Yönetimi<br /> Sef link yapısı, her sayfa için özel meta bilgileri, otomatik sitemap ile seo uyumluluğu vardır.<br /> <br /> Dinamik ve Yönetilebilir<br /> PHP-PDO, MySQL, Bootstrap, JQuery, Ajax teknolojileri kullanılarak geliştirilmiştir.<br /> <br /> Modül Yönetimi<br /> Modüler yapı sayesinde istediğiniz alanları kullanabilirsiniz ve sürükle bırak yöntemiyle anasayfada ki modüllerin yerlerini değiştirebilirsiniz.<br /> <br /> Menü Yönetimi<br /> Header ve Footer alanlarına sınırsız menü ekleyebilirsiniz. Ayrıca Üst Menü kısmına sınırsız alt menü oluşturabilirsiniz.<br /> <br /> Slider Yönetimi<br /> Web sitenizin anasayfasında büyük bir alanda fotoğraflar ile görsel geçişleri ekleyebilirsiniz.<br /> <br /> Banner Yönetimi<br /> Tüm sayfaların header alanlarına farklı banner resimleri yükleyebilirsiniz.<br /> <br /> Site Bakım Modu<br /> Sitenizi tek tuşla bakım moduna alarak yönetim panelinden istediğiniz değişikliği rahat bir şekilde yapabilirsiniz.<br /> <br /> Canlı Destek Sistemi<br /> Web siteniz üzerinden müşterilerinize 7/24 destek sunabilirsiniz.<br /> <br /> Tema Yönetimi<br /> Tüm sektörler ile uyumlu, ilgi çekici ve akılda kalıcı, modern tasarımlar. Tema yönetiminden sitenizi farklı hale getirebilirsiniz.<br /> <br /> Ürün Yönetimi<br /> Ürünlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yönetim panelinden ekleyebilirsiniz. Excel formatında çıktısını alabilirsiniz.<br /> <br /> Sipariş Yönetimi<br /> Sipariş yönetim sistemi ile, ürün siparişlerinizi anlık takip edebilir ve yönetebilirsiniz.<br /> <br /> Paket Yönetimi<br /> Müşterilerinize kategorili bir şekilde paketlerinizi sunabilir ve yönetebilirsiniz.<br /> <br /> SMS-Email Yönetimi<br /> Toplu e-posta ve toplu sms gönderimleri yapabilirsiniz.<br /> <br /> Proje Yönetimi<br /> Gelişmiş yönetim panelinden proje detaylarını yazabilir ve sınırsız görsel ekleyebilirsiniz.<br /> <br /> Sayfa Yönetimi<br /> Sayfa yönetimi ile kuruluşunuz ile ilgili tanıtıcı ve bilgilendirici sayfalar ekleyebilir, düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.<br /> <br /> Hizmet Yönetimi<br /> Vermiş olduğunuz hizmetleri sitenizde kullanıcılarınıza sunabilirsiniz.<br /> <br /> <a href="https://disk.yandex.com.tr/d/Jctw-fqrzjNBSg" target="_blank" class="link link--external" rel="nofollow ugc noopener"><b><span style="font-family: 'courier new'"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><span style="font-size: 18px">Scripti İndir</span></span></span></b></a><br /> <br /> <a href="https://www.virustotal.com/gui/file/8c3e09883fcb548289bdff28ea93a18392ede0dc32f860ad3a444372a04d3aa3?nocache=1" target="_blank" class="link link--external" rel="nofollow ugc noopener"><span style="color: rgb(65, 168, 95)"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'courier new'"><b>Virüs Total</b></span></span></span></a></div>

Konum Balıkesir
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1815" data-quote="umutmelike16" data-source="post: 2206" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2206" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2206">umutmelike16' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> çalışmıyor </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Çalışıyor, kuramamışsındır.</div>

ACE

Konum Sanal
<div class="bbWrapper">Eline sağlık güzel script</div>

0Konular
0Mesajlar
0Kullanıcılar
Son üye