Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
?Mori̇xsoft Kurumsal Script ? Ürün Yönetimi ? Yönetilebilir
<div class="bbWrapper"><b><span style="font-size: 22px">MORİXSOFT KURUMSALV1 PHP SCRİPT</span></b><br />
<br />
Full Responsive Tasarım<br />
Mobil cihaz ve tabletlerle uyumlu responsive tasarım. (Site ve Yönetim Paneli)<br />
<br />
Sınırsız Dil Yönetimi<br />
Gelişmiş dil yönetimi menüsünden istediğiniz kadar dil ekleyebilir ve yönetebilirsiniz.<br />
<br />
Sınırsız Tema Rengi<br />
İstediğiniz herhangi bir tema rengini yönetim panelinden seçip değiştirebilirsiniz.<br />
<br />
SEO Yönetimi<br />
Sef link yapısı, her sayfa için özel meta bilgileri, otomatik sitemap ile seo uyumluluğu vardır.<br />
<br />
Dinamik ve Yönetilebilir<br />
PHP-PDO, MySQL, Bootstrap, JQuery, Ajax teknolojileri kullanılarak geliştirilmiştir.<br />
<br />
Modül Yönetimi<br />
Modüler yapı sayesinde istediğiniz alanları kullanabilirsiniz ve sürükle bırak yöntemiyle anasayfada ki modüllerin yerlerini değiştirebilirsiniz.<br />
<br />
Menü Yönetimi<br />
Header ve Footer alanlarına sınırsız menü ekleyebilirsiniz. Ayrıca Üst Menü kısmına sınırsız alt menü oluşturabilirsiniz.<br />
<br />
Slider Yönetimi<br />
Web sitenizin anasayfasında büyük bir alanda fotoğraflar ile görsel geçişleri ekleyebilirsiniz.<br />
<br />
Banner Yönetimi<br />
Tüm sayfaların header alanlarına farklı banner resimleri yükleyebilirsiniz.<br />
<br />
Site Bakım Modu<br />
Sitenizi tek tuşla bakım moduna alarak yönetim panelinden istediğiniz değişikliği rahat bir şekilde yapabilirsiniz.<br />
<br />
Canlı Destek Sistemi<br />
Web siteniz üzerinden müşterilerinize 7/24 destek sunabilirsiniz.<br />
<br />
Tema Yönetimi<br />
Tüm sektörler ile uyumlu, ilgi çekici ve akılda kalıcı, modern tasarımlar. Tema yönetiminden sitenizi farklı hale getirebilirsiniz.<br />
<br />
Ürün Yönetimi<br />
Ürünlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yönetim panelinden ekleyebilirsiniz. Excel formatında çıktısını alabilirsiniz.<br />
<br />
Sipariş Yönetimi<br />
Sipariş yönetim sistemi ile, ürün siparişlerinizi anlık takip edebilir ve yönetebilirsiniz.<br />
<br />
Paket Yönetimi<br />
Müşterilerinize kategorili bir şekilde paketlerinizi sunabilir ve yönetebilirsiniz.<br />
<br />
SMS-Email Yönetimi<br />
Toplu e-posta ve toplu sms gönderimleri yapabilirsiniz.<br />
<br />
Proje Yönetimi<br />
Gelişmiş yönetim panelinden proje detaylarını yazabilir ve sınırsız görsel ekleyebilirsiniz.<br />
<br />
Sayfa Yönetimi<br />
Sayfa yönetimi ile kuruluşunuz ile ilgili tanıtıcı ve bilgilendirici sayfalar ekleyebilir, düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.<br />
<br />
Hizmet Yönetimi<br />
Vermiş olduğunuz hizmetleri sitenizde kullanıcılarınıza sunabilirsiniz.<br />
<br />
<a href="https://disk.yandex.com.tr/d/Jctw-fqrzjNBSg" target="_blank" class="link link--external" rel="nofollow ugc noopener"><b><span style="font-family: 'courier new'"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><span style="font-size: 18px">Scripti İndir</span></span></span></b></a><br />
<br />
<a href="https://www.virustotal.com/gui/file/8c3e09883fcb548289bdff28ea93a18392ede0dc32f860ad3a444372a04d3aa3?nocache=1" target="_blank" class="link link--external" rel="nofollow ugc noopener"><span style="color: rgb(65, 168, 95)"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'courier new'"><b>Virüs Total</b></span></span></span></a></div>
DarkTr.net 5651 sayılı yasaya göre "yer sağlayıcı" konumunda olup; içeriklerden doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. DarkTr.net; yürütmekte olduğu misyon gereği kişisel verilerin ve Türk internet sitelerinin korunmasından yanadır, bu değerler aleyhinde bir faaliyet göstermemektedir!